Der er mange ting at holde styr på, når du har din egen webshop eller din egen forretning. Emballage til forsendelse er én af de ting, og den er faktisk meget vigtigere, end du måske lige tror. Hos pack2 kan du finde emballage til forsendelse. Herunder guider vi dig til, hvad du skal bruge af emballage, når du starter din egen webshop.

Sådan vælger du emballage til din webshop

Emballage er ikke bare emballage. Det afhænger af typen varer, du skal sende. Det kommer også an på, hvor stor gennemsnitsordren er. Sender du mange små eller stor pakker? Er de bløde eller tingene skrøbelige? Gennemsnitsordren er også vigtig, fordi du så vist mulig nok gerne vil sende dine varer i én enkelt pakke i stedet for flere små.

Det kan også være, du er en af de mange webshopejere, som gerne vil have din helt egen specielle og unikke emballage? Det kan være poser, papkasser eller paprør med tryk f.eks. Det kræver en lidt større investering, hvor man skal bestille en større mængde. Det kan også være svært at vide, hvilken emballage du skal vælge, hvis du ikke ved, hvad din gennemsnitsordre er endnu.

Hvilke typer af emballage kan du vælge imellem?

Herunder kan du læse mere om, hvilken standard emballage, du kan starte med. Herudfra kan du vælge hvilken emballage, som passer bedst til dine varer også. Vi håber guiden giver dig et overblik over de forskellige muligheder af emballage til forsendelse. Og at du finder det rigtige for dig.

  • Postæsker eller papkasser

Denne emballage kan indeholde alle størrelser, og har du 2-3 forskellige varestørrelser, så kan du pakke det sammen. Til gengæld er denne emballage en smule dyrere end de almindelige papkasser, som du selv kan samle med pakketape. Det anbefales at investere i denne emballage, hvis du pakker rigtig mange varer. De er nemlig lette og hurtige at samle.

  • Kassefyld

Det godt til at udfylde kassen, så du holder varerne fast, når de bliver selv. Det skal bruges, når du ikke står med en papkasse, som passer perfekt. Der er også forskellige typer af kassefyld, men det anbefales at bruge papir kassefyld, fordi det ikke fylder meget og har en god kvalitet til prisen. Du skal kun bruge kassefyld til papkasser og postæsker – ikke til e-handelsposerne.

  • Pakketape

Køb PVC tape, fordi det er af den bedste kvalitet. Hertil kan du investere i en tapedispenser, så det bliver lettere for dig at lukke dine pakker. Det er muligt at købe pakketape med 50 meter i dit eget logo, hvis du vil gøre tapen unik.

  • E-handelsposer

Denne emballage er god til tøj og sko. Sælger du varer med forskellige størrelser, skal du købe e-handelsposer, som kan holde alle dine varer. Poserne kan nemlig gøres mindre, så de passer lige præcis til din vare.

  • Gavepapir, silkepapir osv.

Når du sender smykker, tøj eller lignende, kan du med fordel pakke varerne ind i silkepapir. Det gør hele købsoplevelsen lidt bedre. Du kan også tilbyde indpakning af varerne med f.eks. gavepapir.