Øl, snaps, god mad og søde kolleger. De fleste arbejdspladser landet rundt holder julefrokost, og julefrokosten er den ene gang om året, hvor man sammen med sine medarbejdere kan glemme alt om arbejde, slå sig løs og se hinanden fra nye og sjovere sider. Til en julefrokost er der ingen snak om arbejde, pligter, deadlines, og de fleste ser frem til en fest efter mange hårde og lange arbejdsdage. Men hvordan får man lige den ellers hårdtarbejdende, seriøse flok kollegaer til at ligge hverdagen på hylden, og komme i festhumør? Her er to ideer.

Book en stripper

Julefrokosten handler som sagt om at slå sig løs, og glemme bekymringer og hæmninger for en aften. Hvilken bedre løsning på det findes der end en stripper? Det er anderledes end den sædvanlige, traditionelle underholdning, og hvis nogle af gæsterne er kørt trætte, så skal dette nok få dem vækket. Skal du ikke til julefrokost med dit arbejde, så skal du garanteret til et andet arrangement eller fest i løbet af året, og uanset om det er en julefrokost, polterabend, fødselsdag og mange andre arrangementer, så er en stripper den perfekte måde at sætte ordentlig gang i festen. Har i en fest eller et arrangement i Aalborg og omegn, så kan du på https://www.stripdanmark.dk/project_category/strip-aalborg bestille en stripper, som kommer ud til din fest og giver et show, som i sent glemmer. De fleste plejer at føle sig underholdt af et godt stripshow uanset alder, køn og mere. Det er i hvert fald svært ikke at komme i festhumør. Kig igennem kataloget og bestil strip i Aalborg til jeres næste fest – så er i sikre på, at den ikke bliver kedelig.

Selskabslege er altid en god ide

Selskabslege er altid en god ide til arrangementer og fester, hvor der virkelig sættes gang i festen. De fleste, uanset alder, nyder godt af en god, gammeldags selskabsleg, og der findes mange forskellige selskabslege, man kan lave, men her er et par ideer, som også egner sig til det voksne selskab:

  • Bingo/bango
  • Musikquiz: fyr op på de gode, gamle sange
  • Hvem i dette rum
  • Pakkeleg: pakkelege er næsten en nødvendighed op til jul
  • Seddel under tallerken: læg en seddel under hver tallerken, med noget vedkommende skal gøre. F.eks: “skål hver gang nogen går på toilettet”
  • Gæt et citat: dette kan være bemærkelsesværdige citater, som er blevet sagt på arbejdspladsen i det forgangne år
  • Tegn og gæt
  • Tip en 13´er: lær hinanden og hinandens evner bedre at kende
  • Beerpong og ølbowling: hver ung med de unge og lav en omgang drukleg. Så er i sikre på, at stemningen ryger i top
  • Quizzer: i er måske alle sammen kloge og dygtige til jeres arbejde, men test jeres evner i andre kategorier som sport, musik og andre sjove emner.

Alle disse lege kan naturligvis laves på forskellige måder, og man kan eventuelt indføre straffe som at skulle tage et shot og meget mere.