Hvis du er som de fleste små virksomhedsejere, frygter du sikkert at skulle lave din skat. Det er en skræmmende opgave, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Det er her, en god revisor kommer ind i billedet. Men hvordan finder du den rigtige til din virksomhed? Me, hvis du leder efter en kompetent revisor til dit behov, så får du her et par tips med på vejen:

1. Lav din research

Internettet er en fantastisk opfindelse, som kan hjælpe én på rette vej. Det er også her, du kan starte med at lave din research. Det eneste, du skal gøre, er at sige efter en revisor. Det behøver ikke engang at være i din lokalområde, for mange revisorer kan lave videoopkald. Så du er ikke begrænset i et testet område, du kan gå hele vejen og finde den rette revisor, som både matcher dine kriterier og behov.

2. Få anbefalinger

Hvis du har venner eller familie, der også har en virksomhed, kan de måske anbefale en revisor. De har enten selv arbejdet direkte med dem eller kender nogen, der har benyttet sig af deres tjenester. Henvisninger fra personer, du har tillid til, kan være et stort aktiv, hvis personen har haft en god oplevelse med tjenesteudbyderen. Mund-til-mund-metoder er som regel altid det bedste, fordi det er oprigtigt og præcist. Ingen vil gå og anbefale en dårlig revisor!

3. Tjek deres kvalifikationer

Når du leder efter en revisor, er det vigtigt at sikre dig, at han/hun har de rette kvalifikationer. Spørg dem, hvilke professionelle regnskabsorganisationer de er medlem af, og tjek, om disse organisationer har en klageprocedure. Du kan også bede om at se eksempler på deres arbejde, f.eks. selvangivelser eller regnskaber, udarbejdet for andre virksomheder.

Det er også vigtigt at tjekke revisorens priser. Hvis hans priser ligger langt over dine forudsætninger, så kan det gå hen og blive en økonomisk problemstilling for dig. Sørg for at finde en revisor, som matcher dine priser. Men de skal ej heller være for lave, for hvis en revisor tilbyder meget lave priser, så er det enten, fordi at han ikke er særlig effektiv eller meget uviden.

4. Er der kemi?

Når du mener at have fundet en kompetent revisor, som matcher dine behov og kriterier, så kig på selve personen bag professionen. Hvordan er vedkommende? Føler du, at vedkommende forstår dig? For hvis i taler forbi hinanden, så vil der hurtigt opstå kommunikationsproblemer, som i sidste ende vil gå udover din virksomhed. Du ønsker ikke at bruge måneder på at forklare, hvad du har brug for fra en revisor, så sørg for, at der er en god kemi mellem jer to

5. Udnyt de fordele, der er ved en revisor

Udover at en revisor kan stå for dit regnskab, hjælpe dig med skat, afgifter og meget mere, så kan du få virksomhedsrådgivning af en revisor fra Midtjysk Revision Hedensted ApS. Firmaet er kompetent, har fair lave priser, men firmaet har til formål at prioritere virksomheder som dit. De kender lige nøjagtig, hvordan det hele foregår, hvilke love der gælder, hvilke regler der er, og hvordan du netop kan drage de helt store fordele.